Coronatijd

Hier wat nieuws vanuit Didam want ja hoe raar de situatie is je bent toch al weer bezig met het samen zetten van de koppels voor de kweek voor januari.

Heb een aantal duiven weggedaan en wat anders erbij gehaald je probeert toch steeds voor jezelf de lat hoger te leggen en hopen op toppers.

Stambomen komen later maar heb een zeer mooie duivin van kampioen Peter Jansen erbij gehaald komt alleen maar uit toplijnen en kampioensduiven. Ook heb ik een aantal duiven gekregen van mijn maatje Raymond Jonker vanuit zijn kapitale kweekhok deze duiven komen uit bewezen kweekkoppels bij hem zoals uit de 99 en uit de vale Dries en uit Jet daarin zit ook bloed van de oude vale lijn gekruist met topduiven.

Daarbij nog een doffer erbij gehaald uit het oude soort van Berth Knaven waar ook wat vale bloed van mij en mijn vader in zit.

Al met al ben ik benieuwd maar het ziet er goed uit zeer mooie duiven en uit bewezen koppels maar ben altijd op zoek naar versterking.

De vliegers heb ik ook geselecteerd heb nog 9 doffers en 9 duivinnen heb 4 doffers en 9 duivinnen om mee te vliegende beste gaan dan naar de dagfond.

Nu alles door de corona is gecanceld tentoonstellingen enz. houdt mijn cluppie de Vredesbode uit Didam vanaf 6 november een bonnenverkoop op duivennet met zeer goede bonnen van nationale en internationale toppers.

Als de bonnenverkoop is afgelopen volgt er op duiven.net een jongen duiven verkoop plaats van Pigeon Loft Didam ook dit is zeker de moeite waard om die te bekijken.

Midden/Eind november komt koppellijst van de kwekers 2021 op de site van mij.

Nou iedereen succes en blijf gezond tot later.